Koka egen buljong...

Nyheter & events

Här presenterar vi nyheter om oss och om annat som är av intresse i restaurangköken. Här kan du även ta del av vilka uppdrag vi har. Om du har tur så kanske det även här kommer en och annan inbjudan som du inte kan tacka nej till.

Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår facebooksida och gillar den riktigt mycket :-).

Den hittar du här>>>


Kunder, vänner, supporters, följare... ! Fondfabriken har just nu stora produktionsproblem och det påverkar tillgången på våra produkter negativt.
Av våra tre produkter, med vårt egna märke 'Fond Of Sweden', som vi sålt genom vår eshop, har vi endast den ekologiska kalvfonden kvar i lager av. Så passa på!

Sprang du eller någon du känner Stockholm Marathon i lördags?

Bra jobbat, men nu kanske det smärtar i knän, i fotleder, i axlar, i inflammerade slemsäckar... Det finns sätt att snabba på helandet och minska smärtorna på i framtiden. I benbuljong, rena rama dunderhonungen.

Där finns, i naturlig form, värdefulla aminosyror, kollagen, gelatin och mineraler...

Fond of Sweden är varumärket på våra egna fonder och buljonger. Det gemensamma vårt sortiment av fonder har är att de förmodligen är Sveriges mest äkta, Sveriges godaste och Sveriges mest nyttiga fonder. Att de sen även räcker längre på grund av...

Vänner! Här jobbas det hårt med kontroll, kvalitet och en stor portion kärlek till matlagning.

Vi är stolta och glada över att just Feldt's Fisk & Skaldjur gett oss förtroendet att legokoka 25 ton skaldjursfond åt dem...

Vänner av god mat! Nu är påsken här och vi önskar er alla en riktigt skön helg med massor av god mat!

Vänner! Vi har många gånger mött upplysta hemmakockar med krav på tillvaron, som frågat oss om och vart man kan köpa vår fond. Nu kan man det!!! I vår egen webshop. Fond för kockar, kokad av kockar.

(Läs mer, gilla & dela gärna...)  cool

Välj språk